gg


Картата ще бъде активна скоро  

Продължи

Екип

 • 2111092292.jpg Мария Лазарова / Мениджър на проекта „Да изчистим България заедно” Мария Лазарова е мениджър на най-мащабната доброволческа акция у нас от старта на инициативата през 2011 г. до днес. Не крие удовлетворението си от постигнатите резултати – над 2 050 000 доброволци са участвали в голямото чистене на България през изминалите осем години и са събрали заедно близо 90 000 тона отпадъци. По-ценна за Мария обаче е голямата промяна – децата, които вече забелязват къде и как околните изхвърлят отпадъците си; възрастните, които ги възпитават все по-целенасочено в грижа към природата и местата, в които живеем. За нея „Да изчистим България заедно” е възможност да дадем добър пример и да създадем една различна добра новина - за всички нас, за децата, за българската природа.
 • 2111088997.jpg Мария Микова / ПР експерт Мария е посветена на връзките с обществеността на инициативата. Вдъхновяват я красотата и богатството на българската природа и вярва, че "зелените" комуникации и добрият пример имат все по-голямо значение за обществото и могат да допринесат както да изчистим България заедно, така и за трайна промяна в отношението към каузата за чиста околна среда. На 14 септември ще участва в голямото чистене с екипа на bTV и цялото си семейство.
 • 2111683397.jpg Димана Банкова / Координатор Димана е вече за четвърта година част от редиците на „Да изчистим България заедно“. Лъчезарна и амбициозна, тя умело предава тези свои качества на екипа на кампанията. Бидейки студентка по Връзки с обществеността в Софийския университет, Димана дълбоко вярва, че правилният подход и спортсменският дух са това, което ще помогне да се събере отбора заедно на 14-ти септември.
 • Мариам Мариам Махер / Стажант Мариам Махер е стажант в Маркетинг отдела на bTV Media Group. Студентка е в магистърската програма „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ в Нов Български Университет. Вярва, че човекът е част от природата и както тя му дава всичко, от което се нуждае, така и той трябва да се грижи за опазването ѝ. Мотивирана е да даде добър пример на обществото, с който да подпомогне за включването на повече доброволци в голямото почистване на 14 септември.
 • 2111923305.jpg Станислава Пашова / Стажант Станислава Пашова е стажант в отдел “ПР и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group и изучава специалността в  Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Смята, че България е райско късче от земята, пълно с необятна красота което трябва да пазим и поддържаме. Вярва, че чрез добрия пример, най-голямата доброволческа акция ще успее да заинтригува подрастващите и да изгради силна връзка между тях и околната среда, която да прерасне в социална ангажираност към нейното опазване и любов към родината.
 • 2111923504.jpg Никол Панкова / Стажант Никол Панкова е стажант в отдел “ПР и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group. Тя е студент по „Журналистика и масова комуникация“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Според нея българите имат нужда от повече обединяващи инициативи, за да се постигнат значими и устойчиви резултати. Вярва, че чистотата на природата стимулира развитието и ефективната работа в екип. За нея трайната промяна започва с едно малко отборно действие.
 • 2111923505.jpg Верджиния Петкова / Стажант Верджиния Петкова е стажант в Маркетинг отдела на bTV Media Group. Има бакалавърска диплома от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Връзки с обществеността“.  Обича да работи в екип и да общува с различни хора. Като част от екипа на най-голямата доброволческа акция у нас, се стреми да насърчи по-голям брой млади хора да вземат участие в инициативата, да дадат добър пример и да се обединят в името на една по – чиста и зелена България.
 • 2111936005.jpg Мартин Попов / Стажант Мартин Попов е част от стажантската програма в Маркетинг отдела на bTV Media Group. Завършил е специалност „Маркетинг мениджмънт“ в Университета в Линкълн. На 14 септември ще даде добър пример на обществото, защото вярва, че заедно можем да градим едно по-добро бъдеще.
 • 2111956289.jpg Велмира Вълева / Регионален координатор за област Сливен Подтикната от любовта към родния си град Сливен, Велмира се включва за първи път в отбора на "Да изчистим България заедно" през 2019 г. като координатор с надеждата, че ще може да обедини множество различни хора и съдби в една кауза - да направят града си място, в което любовта и единството са движеща сила. Студентските обмени и кампании, в които тя участва, дават основа за мотивация и вяра в младежките общества, които са и сред най- активните граждани в събитието. Велмира се надява, че инициативата "Да изчистим България заедно" е и ще продължава бъде ключова причина за обществено обединение. 
 • 2111958987.jpg Никол Ганева / Регионален координатор за област Разград Никол Ганева е стажант в Маркетинг отдела на bTV Media Group за кампанията „Да изчистим България заедно”. В момента е студент в Софийски университет и изучава специалността „Връзки с обществеността”. Определя себе си като човек на природата. Свободното си време предпочита да прекарва навън, заобиколена от красива зеленина, скали, вода и чист въздух. Поддържането на околната среда чиста е не само професионална, но и нейна лична мисия, която й помага да живее пълноценно и да се наслаждава на всеки един откраднат миг с природата. Тя силно вярва в доброто у хората и че добрият пример се предава през поколенията. За нея голямата промяна е в резултат на малки, но постоянни усилия.
 • 2111956971.png Грета Русева / Регионален координатор за област Варна Грета се присъединява към екипа на "Да изчистим България заедно" през 2019 г. Последните две години от бакалавърската си степен в Икономически университет - Варна, активно участва в доброволчески инициативи, подкрепящи различни каузи, както и работи по студентски проекти. Нейната мотивация е да накара младите хора да се замислят как могат да подобрят заобикалящия ги свят към по-добро и да ги подтикне да бъдат по отворени към околната среда. Да се замислят какви последствия биха имали техните действия върху следващите поколения. Тя вярва, че промяната към по-добро е постижима цел, важното е да правиш всичко от сърце.
 • 2111958465.jpg Лора Александрова / Регионален координатор за област Плевен За Лора Александрова връзката с природата и целесъобразния начин на живот са неизменна част от съзнателния ѝ житейски път. Поради тази причина завършва Аграрна икономика и вече няколко години работи в сферата с желанието да промени наложеното статукво. Мотивацията ѝ за участие в кампанията е да докаже, че дори и с малки, но навременни усилия и превенции, можем да променим средата, в която живеем и да съградим едно по-красиво утре. 
 • 2111958462.jpg Денис Никифоров / Регионален координатор за област Благоевград Денис Никифоров е стажант в отдел Маркетинг за проект „Да изчистим България заедно”. Завършил е “Журналистика” и “Актьорско майсторство” в Нов български университет. В момента учи магистратура “Рекламен мениджмънт и визуален брандинг” в Нов български университет. Освен опит в медиите, който е натрупал като журналист е участвал и в Международни фестивали като актьор. Денис е създател на блог за културни новини и е основател на театрална школа за ученици и студенти “Magic Art”. През свободното си време обича да пише и да тренира фитнес. Всеки ден се старае да пази природата чиста. Така дава добър пример на хората, с които общува, защото няма нищо по-хубаво от това да се грижим за природата, така както се грижим за себе си. Благодарение да кампанията “Да изчистим България заедно” - хората стават по-отговорни и по-информирани. Важно е да се грижим за чистотота на България и цялата планета. 
 • 2111958453.jpg Сали Светославов / Регионален координатор за област Варна Сали Светославов е студент 4 курс във ВСУ "Черноризец Храбър", специалност "Защита на националната сигурност". Организира и се включва в различни доброволчески кампании, които са полезни за общественото самосъзнание и, които ангажират младите хора. Участва в кампании за почистване на плажната ивица от години насам, а от миналата година организира акция в рамките на кампанията "Да изчистим България заедно" точно на Аспаруховия плаж. "Освен за природата, тази кампания е полезна и за гражданското отношение на хората към средата, в която живеят. Очакваме една страхотна кампания и работим за по-чиста природа!" - споделя той във връзка с инициативата.
 • 2111958442.jpg Ивелина Иванова / Регионален координатор за област Монтана Като част от екипа на тазгодишната кампания, Ивелина е силно амбицирана за разгръщане на екологичната кауза в своето ежедневие. Тя завършва Софийски Университет със специалност Философия и силно вярва, че философският подход и комуникация между хората би спомогнал решенията на множество проблеми. Ивелина работи в University of Edinburgh, Scotland към „Департамент по Психология, Философия и Лингвистични науки“ и събира ценни знания не само от начина на живот в чужбина, но и от това как всъщност трябва да опазваме и съхраняваме околната среда.
 • 2111684573.jpg Кирил Стоянов / Регионален координатор за област Варна Инициирането на множество кампании и проекти, свързани с развитието на младите хора в България, както и създаването на връзка между всички партньори на територията на област Варна са едни от ключовите стимули за участието на Кирил в кампанията. Като координатор и член на НПСС, той е дълбоко убеден, че успешното бъдеще и красотата на град Варна са резултат от съвместната ангажираност на всяка една част от населението и е мотивиран да предаде своите вярвания и на отбора на кампанията „Да изчистим България заедно“.За връзка с него: daizchistim@btv.bg
 • 2111683426.jpg Станислав Иванов / Регионален координатор за област Бургас Координатор на област Бургас е Станислав, който е мотивиран в това да насърчава млади и амбициозни хора да се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“. С дългогодишното си участие в разнообразни доброволчески дейности, той цели да даде добър пример на обществото, а любовта му към България е една от основните причини да се включи в инициативата.За връзка с него: daizchistim@btv.bg
 • 2111683452.jpg Теодор Младенов / Регионален координатор за област Перник Екологичният начин на живот и опазването на красивата ни природа са само част от нещата, които мотивират Теодор да се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“. Има интерес към живот с нулев отпадък, компостиране и градско земеделие. Целта му е да докаже, че има  много млади хора в целия свят, които се интересуват от опазването на околната среда и намаляването на последиците от климатичните проблеми, както и да помогне на повече хора да осъзнаят какви могат да бъдат последиците за самите тях, ако тенденцията на изхвърлянето на отпадъци в природата продължи. Ценният опит, натрупан в предишните му участия в доброволчески акции, ще бъде изключително важен за отбора ни в град Перник.За връзка с него: daizchistim@btv.bg
 • 2111683436.jpg Весела Щерева / Регионален координатор за област Пловдив Весела за първа година става част от редиците на кампанията, като нейната цел е да направи родния си град Пловдив едно по-чисто и по-приятно място за хората. Студентка е в специалност „Право“ в Нов български университет. Мотивирана е да спомогне повече млади хора да станат по-отговорни към средата, в която живеят. За нея екипната регионална работа е от изключителна важност и вярва, че наследството, което оставяме, трябва да бъде пример за бъдещите поколения.За връзка с нея: daizchistim@btv.bg
 • 2111683438.jpg Станимир Бояджиев / Регионален координатор за област Русе Станимир прегръща доброволчеството като кауза още преди да се присъедини към отбора на „Да изчистим България заедно“ – вече 10 години е част от Българския червен кръст. Комуникативните му умения ще допринесат за събирането и сформирането на отбор, който да подпомогне борбата със замърсяването в област Русе. Целта му е да насърчи повече млади хора да последват примера му и на 15 септември да дадат своя добър пример на останалите като се включат в доброволческата акция.За връзка с него: daizchistim@btv.bg